Om os

Der var engang....

 

 

....to brødre som satte sig for at starte en virksomhed sammen. Årstallet var 2007.

Vi kunne jo kalde dem Brøderne Olsen, for det var nemlig deres navn.

 

De syntes efterhånden at det var blevet lidt tyndt med udvalget af prisvenlige guitarer i Danmark.

Det skar jo i hjertet at se håbefulde nye guitarister købe supermarkeds guitarer... guitarer som hovedsaglig varmer godt i brændeovnen en kold vinterdag.

 

Der måtte være plads til et nyt guitar mærke og Moss guitars blev født.

 

Efter nogle år med en masse kvalitets og design forbedringer, lykkeds det at lave et stort udvalg af guitarer som ikke bare lyder godt, føles godt og ser fantastiske ud, men faktisk guitarer som ligger på højde med mange af de store mærker.

 

Forskellen er bare at vi istedet for at bruge et årligt giga beløb på marketing for derefter at kradse det ind hos kunden, har valgt at lade guitarerne koste det de koster og spare lidt på alt det andet.

 

Vi arbejder konstant på at få nye modeller på kataloget, men nogle gange går der lidt tid før alt er perfekt og en model er klar til salg i butikkerne.

 

Vi har pt. 5 mdr leveringstid fra at en model sættes i produktion til vi har den på vores store lager i Vejle og klar til levering hos kunden. Så det kræver god planlægning at få nye modeller klar.

 

Nu er det jo lidt svært at sådan at købe en ny guitar over nettet, men bare rolig. Vi har lavet nogle herlige YouTube videoer så du kan sidde hjemme i sofaen og vælge hvilken af de mange Moss modeller du skal ha og spille på de næste mange år.

 

Vores succes er ikke at tage fejl af, antallet af nye moss guitarister stiger og stiger... det er vi stolte

 

En del af vores store lager i Vejle